Legyünk tudatosak arra, ami van

A weboldalon található programokkal, különböző ösvényeken, az önismeret különböző mélységeit járjuk be. De egy megalapozott tudatos jelenléttel sokkal könnyebb önmagunk felfedezése.

A tudatos jelenlét és ez alatt a 10 hét alatt elsajátított technikák, módszerek és meditációk elengedhetetlen eszközei egy belső önismereti munkának.

Ezért tartom nagyon fontosnak, hogy bármelyik programot is csinálod éppen, ezt a 10 hetes programot illeszd be és ne hagyd ki, mert az igazi alapokat, eszközöket itt vesszük át. Egy olyan eszköztárat rakunk itt össze, ami nem csak megkönnyíti a munkánkat, hanem valójában enélkül nem is lehetséges valódi belső átalakítást végeznünk.

Ahhoz ugyanis, hogy felismerjem a „hibás” működésemet, tudjam hol és hogyan tudok segíteni önmagamnak, hogy min kell változtatnom és hogy mire is van valójában szükségem, ahhoz úgy kell látnom a dolgokat, ahogy azok vannak.

Ha megtanulunk éberek lenni az érzéseinkre, akkor megtaláljuk az őket tápláló gondolatokat is. Akár azok eredetét, hogy hol és hogyan hittünk el valamit. Így azt is meglátjuk, hogy ezeknek mennyire kevés közük van a jelenhez, hogy nem abszolút értékűek és legfőképpen azt, hogy ezek a bennünk megjelenő dolgok nem azonosak velünk…

Ez a fajta őszinte, ítéletmentes figyelem, jelenlét abban is segít, hogy sok mindennel találkozzunk, amit korábban kizártunk a tudatunk. Segít, hogy felszínre hozzunk régi fájó érzelmeket, emlékeket és nem kívánt gondolatokat, hogy utána el tudjuk őket engedni.

Vagyis innentől van lehetőségem, szabadságom eldönteni, hogy mit teszek és mit nem, minek adok teret magamban, milyen gondolatot és érzést táplálok és mik azok, amiket nem táplálok tovább, mert nem abba az irányba visznek, ahova el szeretnék jutni... nem azzá az emberré tesznek, akivé válni szeretnék.

Legyünk tudatosak arra, ami van

40 000 Ft

Megveszem

Hogyan épül fel ez a program?

A 10 hetes programban az első héttől kezdve minden második héten egy nagyobb lecke vár rád. Ez tartalmaz egy bevezető videót, egy hosszabb elméleti videót, ami általában két részre van osztva, hogy könnyebben tudd meghallgatni őket, és egy vezetett meditációt, ami az aktuális témát segíti mélyebb szinten is feldolgozni, valamint „otthoni feladatokra” is kapsz javaslatokat. Ezek az otthoni feladatok még abban is nagy segítségek lesznek, hogy egy rendszert alakíts ki az életedben és beépüljön a mindennapjaidba az önmagaddal való törődés.

A témák, leckék közötti héten pedig kapsz egy kiegészítő anyagot, amiben érdekességek, inspirációk, az adott témához kapcsolódó történetek és kérdések lesznek. Ezzel szeretném segíteni a lendületed megtartását.

A heti anyagokat természetesen saját tempódban dolgozhatod fel. Arra kérlek, hogy a sorrendet tartsd be, mert a leckék egymásra épülnek.

Tematika

  1. Mi is az a tudatos éber jelenlét?
  2. Hogyan használjuk a tudatos jelenlétet a mindennapokban?
  3. Külső és belső történéseink megfigyelése, anélkül, hogy elvesznénk bennük.
  4. Legyünk tudatosak a megoldatlanságainkra is!
  5. Mit kezdjünk nehéz érzések és traumák esetén a tudatos jelenléttel?

Legyünk tudatosak arra, ami van

40 000 Ft

Megveszem