Mi ez?

Ez egy olyan közösségi oldal, ahol különböző programok és tanfolyamok segítségével, együtt tudunk hétről hétre lépéseket tenni egy kiegyensúlyozottabb és boldogabb élet felé.
Egy olyan közösség, ahol mindenki magán, a saját fejlődésén, a saját megoldatlanságain „dolgozik”, hol együtt, hol önállóan, hogy egyre inkább olyan emberré váljon, amilyen emberrel ő is szeretne együtt élni.
Különböző programok segítségével ráláthatunk az elakadásainkra és önmagunk áttranszformálásával egyre érettebbek, felelősségteljesebbek, felnőttebbek és tudatosabbak lehetünk. És természetesen, ahogy bennünk helyére kerülnek a dolgok, úgy a külső történéseink is megváltoznak.

 

Miközben fontos lépéseket teszünk önmagunk megismerése felé, hasonló szemléletű emberekkel oszthatjuk meg a megéléseinket, a felismeréseinket, és megélhetjük az összetartozás élményét is.
Mindenki olyan mélységben és olyan intenzitással, ahogy szeretne, szabadon kapcsolódhat egy elfogadó, támogató közösséghez, miközben teszi a néha akár fájdalmas és nehéz lépéseket önmaga felé.
Ezek a programok leginkább abban tudnak segíteni, hogy az élethelyzeteinken keresztül folyamatosan tanuljunk önmagunkról, az emberi kapcsolatainkról, az élet törvényszerűségeiről és egyre tisztábban rálássunk a saját működésünkre, hogy utána tudjunk azokon változtatni.
Elsősorban azoknak hoztam létre ezt a Teret, akik egyre tudatosabban szeretnének élni, akik egyre érettebb, szeretetteljesebb, bölcsebb felnőtté szeretnének válni, hogy utána el tudjanak indulni egy spirituális úton.
Vagyis a személyiségük átdolgozása után szeretnék azt meg is haladni és egyre közelebb kerülni valódi önvalójukhoz. A hegyen ezt szerettem volna Nektek szemléltetni. Ezen az Úton felnővünk, felébredünk és hazatalálunk.

Azoknak ajánlom még ezt az oldalt, akik mélyen tudatában vannak annak, hogy összetartozunk és egymásért is felelősek vagyunk. Vagyis, ha szenvedést teremtek, akkor azt nem csak magamnak teremtem, hanem másoknak is szenvedést okozok. Akiknek már nemcsak az fontos, hogy „én ne szenvedjek”, hanem az is, hogy másnak se okozzak szenvedést.
Akik tudatában vannak annak, hogy ugyanazon az úton megyünk mindannyian, ugyanazokkal a dolgokkal küzdünk és nagyon hasonló dolgokat szeretnénk elérni. Mindannyian boldogok akarunk lenni és el szeretnénk kerülni a szenvedést. Legfeljebb más módokat ismerünk ezek elérésére, más úton szeretnénk ugyanarra a hegyre felmenni.
Azoknak is sokat segít ez a platform, akik inspirációra, lelkesítésre, motivációra vagy támogatásra vágynak ezen az Úton.
Összefoglalva a legfontosabb célom ezzel az oldallal az, hogy az elmúlt 20 év szakmai tudását és a tapasztalataimat összerendezve át tudjam adni Nektek, hogy olyan eszközöket, technikákat, módszereket és gyakorlati tanácsokat adjak, amivel konkrét lépéseket tudtok tenni önmagatok fejlődéséért.

Hogy néz ez ki a gyakorlatban?

Ebben a videóban összefoglalom, hogy milyen programok, tanfolyamok, lehetőségek vannak ezen az oldalon? Milyen utakon tudunk feljutni arra a bizonyos hegyre?
A négy legfontosabb út, amin együtt haladhatunk.

  1. Fejlődjünk a kríziseinken keresztül program
  2. Az élő alap és haladó belső gyermek tanfolyam online verziója
  3. Belső Gyermek Klub tagság
  4. Hosszabb és rövidebb programok, melyeket önállóan, a saját tempódban tudsz feldolgozni

Ezekről részletesebb tájékoztatást ebben a videóban vagy a főoldalon és a Programok menüben találsz.