Mersz-e nagyot álmodni, tudsz-e hinni magadban és a sikereidben? Mersz-e kezdeményezni, elindítani dolgokat? Tudsz-e bízni magadban, másokban és a világban? Megengeded-e magadnak, hogy igazán önmagad légy? Stresszhelyzetben tudod-e magad bíztatni, erősíteni és ha kell megnyugtatni? Vagy inkább kritikus, elhanyagoló vagy egyenesen romboló vagy önmagaddal?

Gyermekkorunkban alakul ki a személyiségünk belső magja, ami egy életre meghatározza, hogy viszonyulunk önmagunkhoz, másokhoz és a világhoz. A felnőttkori magabiztosság, bátorság, kezdeményezőkészség, gyengédség és intimitás már gyerekkorban eldől.

Úgy tűnik, hogy önmagunk feltétel nélküli szeretete és elfogadása a legnehezebb előttünk álló feladat. Mivel nem fogadjuk el valódi önmagunkat, így kialakítunk egy hamis ént, egy szerepet, amiről azt gondoljuk, hogy elfogadhatóbb és szerethetőbb. Egy idő múlva teljesen azonosulunk vele és mi is elhisszük, hogy ezek vagyunk mi. Olyan könnyen mondjuk, hogy „igen, én maximalista vagyok, igen, én szorongó vagyok vagy igen, én nem tudok elköteleződni…”.

Észre sem vesszük, hogy egy alkalmazkodó, megsebzett vagy épp egy lázadó „felnőtt gyermekké” váltunk.

Ennek jelei: a másoktól való függés, a másoknak való megfelelés, a bűntudat, a szégyenérzet, a függőségek, a kényszeres viselkedések, a kritikusság, a túlellenőrzés, a bizalmatlanság, a szorongás, a túlzott érzelmi reakciók, a dühkitörések vagy épp az üresség, depresszió, az érzelmeinktől való eltávolodás...és még folytathatnánk. Így egyre messzebb kerültünk valódi önmagunktól és a bennünk élő gyermektől.

De ez a gyermek mindannyiunkban ott él még most is! Ez az a részünk, aki érez, aki tud sírni és nevetni, aki tud felszabadultan játszani, aki intuitív, kreatív és tele van teremtő energiákkal. Ő az, aki pontosan tudja, hogy ahhoz, hogy újra önmaga lehessen arra van szüksége, hogy érezze, szeretik! Mindannyian érezzük a lelkünk legmélyén a szeretet jótékony hatását és fájó hiányát! Ezért a felnőtt énünk, felnőtt lelkünk feladata, hogy megtegye az első lépést és kipuhatolja, hogy lehet ezt a kis gyermeket igazán szeretni.

A tanfolyam alatt mindenki rájön hol sebesült meg csodálatos belső gyermeke, mi hiányzott neki leginkább, milyen szülői minták, üzenetek, tiltások és hitrendszerek hatnak még rá ma is.

Majd gyönyörű, megindító gyakorlatokon és meditációkon keresztül megtanuljuk, hogyan válhatunk saját belső gyermekünk olyan szülőjévé, amilyenre mindig is vágyott. Ahogy egy jó szülő se egyszer-egyszer bukkan fel és halmoz el ajándékokkal, úgy nekünk is napi szinten kell megadnunk magunknak azt a figyelmet, törődést és gondoskodást, amire szükségünk van, ahhoz, hogy testi-lelki és szellemi szinten jól legyünk. Akkor már nem mástól akarjuk észrevétlenül megkapni azt, akár játszmák árán, amit magunknak nem tudnunk megadni. Akkor már nem használjuk az embereket, nem csalódunk bennük, hanem egyszerűen "csak" szeretjük Őket.

Mert amíg a múlt fogva tart és a régi sémákat ismételgetjük addig a jelen örömeitől, lehetőségeitől és a valódi szereteten alapuló kapcsolatoktól is elzárjuk önmagunkat.

Alap Belső Gyermek Tanfolyam (március 8-tól)

 1. Ki vagyok és ki szeretnék lenni?
  Hogy zavarja össze az életünket a múltunk és a megsebzett gyermeki énünk?
  Hányan vagyunk és hogy vagyunk egymással odabent?
 2. Személyiségfejlődésünk szakaszai és elakadásai…
  Találkozás a bennünk élő sérült gyermekkel és annak örökbefogadása.
 3. Családi diszfunkciók és generációs hatásaik…
  Mit jelent az, hogy felelősség és szabadság?
  Hol kezdődünk mi és hol a családunk?
 4. Találkozás a bennünk élő Gondoskodó szülői énnel és a valódi szükségleteink felismerése.
  Mennyire vagyok jó szülője önmagamnak?
 5. Találkozás a bennünk élő Kritikus szülői énnel és az önromboló belső hangjaink tudatosítása.
 6. Szülői üzenetek, tiltások, parancsok, sémák átírása, melyek észrevétlenül irányítanak minket.
 7. Találkozás a bennünk élő magzattal és csecsemővel.
  Születés élményünk és annak hatási…
 8. Visszatalálás az ősbizalomhoz, a stabil alapok megteremtése.
  Egy mély szereteten és elfogadáson alapuló, biztonságos kötődés megélése.
 9. Találkozás a bennünk élő kisdeddel, a lázadó gyermeki énünkkel és rajta keresztül az akaratunkkal, a vágyainkkal és a határainkkal.
 10. Egészséges énhatárok kialakítása.

Haladó Belső Gyermek Tanfolyam (hamarosan)

 1. Ki vagyok én és mi az iránya az életemnek?
  A bennünk élő felnőtt megtalálása.
  Milyen egy érzelmileg érett, szeretetteljes és bölcs Felnőtt?
 2. A belső gyermekünkkel való kapcsolat mélyítése.
  A tudatos jelenlét és az együttérzés fontossága ebben a folyamatban.
  Kapcsolatfelvétel egy felsőbb erővel, felsőbb vezetéssel.
 3. Találkozás a bennünk élő óvodással és az általa írt sorskönyvünkkel, a néha tudattalanul egy életre vállalt szerepünkkel és hiedelmeinkkel.
 4. A szégyen és a bűntudat romboló erejének a tudatosítása és felülírása.
  Az egészséges önértékelésünk alapjainak a megteremtése.
 5. Találkozás a bennünk élő kisiskolással.
  Kisebbségérzés helyett valódi önbizalom…
 6. Találkozás a bennünk élő serdülővel.
  A nagy kérdés: ki vagyok én?
 7. Hamis énjeink és árnyékaink felszínre hozása, tudatosítása és a személyiségünkbe való integrálása.
  Találkozás az árnyékszemélyiségünkkel.
 8. Traumáink és veszteségeink feldolgozása, elengedése és megérkezés a jelenbe.
  Szabadság és felelősség együtt jár…
 9. Valódi felnőtté válás feltétele, hogy leváljunk a szüleinkről és minden szinten elkezdjük élni a saját életünket.
 10. Találkozás a bennünk élő szabad, kreatív, intuitív és spirituális Csodagyermekkel

Hogyan épül fel ez a program?

A többi programmal ellentétben, ahol mindenki a saját tempójában és egyedül halad a témák feldolgozásába, ez egy élő tanfolyam online felületen. Egyszerre kezdjük, együtt haladunk és folyamatos kapcsolatban vagyunk egymással.

Épp ezért egy évben kétszer és korlátozott létszámmal indulnak csak ezek a csoportok. Emiatt teljes elköteleződést igényelnek. A 10 alkalom csak együtt vásárolható meg.

Kéthetente lesz elérhető egy összeállított „lecke csomag”, aminek a feldolgozására két hetetek van. Ez tartalmaz egy bevezető videót, egy elméleti részt (ami több 20-30 perces videóból áll), egy vezetett meditációt, egy otthoni feladatsort a következő 2 hétre és egy jegyzetet az elméleti részhez.

A közte levő héten pedig lesz egy zoom élő beszélgetés, ahol együtt is feldolgozzuk az előző héten küldötteket. Itt egy rövid összefoglaló után a Ti kérdéseitek mentén még élőbbé tesszük az adott témát. Ha bárhol (elméleti résznél, otthoni feladatoknál vagy a meditációknál) elakadtatok, akkor itt nyugodtan kérdezhettek!

Élőben is tudtok kérdezni, de előre is elküldhetitek a kérdéseiteket és akkor én olvasom fel. Ez a beszélgetés utólag is megnézhető lesz, ha valaki nem tudott vagy nem szeretett volna kapcsolódni.

A közös munkánkat segíti még egy fórum is, ahol egymással is tudtok kapcsolatot tartani. Kérdezhettek egymástól, ötleteket, megéléseket és felismeréseket tudtok cserélni, segítséget kérhettek egymástól, támogathatjátok és inspirálhatjátok egymást.

A tapasztalatom az, hogy óriási erő van abban, hogy nem vagyunk egyedül.

Mivel ez az élő belső gyermek csoportok online verziója, ezért a leckék és a meditációk korlátozott ideig lesznek elérhetőek a számotokra.

A Találkozás valódi önmagammal program, 32 leckéből áll, ami kisebb modulokra osztva is megvásárolható. Ez az alap és a haladó belső gyermek tanfolyam kibővített és egyedül is feldolgozható verziója.

Aki az online belső gyermek tanfolyamot elvégezte ezeket a modulokat kedvezménnyel tudja megvásárolni.

Online Alap Belső Gyermek tanfolyam

150 000 Ft

Egy összegben

Hamarosan

Online Alap Belső Gyermek tanfolyam

3 x 50 000 Ft

3 havi részlet

Hamarosan