Út egy tisztább tudat felé Klub

Ha épp nem szeretnél elköteleződni egy intenzíven belső munkára, de azért szeretnél a személyes fejlődéseden folyamatos dolgozni, lendületben maradni és mindeközben megélni, hogy nem vagy egyedül, akkor ez a Közösségi Klub erre tökéletes.

Ez egy lehetőség az élő, közös, együtt fejlődésre.

Akkor is ajánlom, ha valamelyik programot csinálod ugyan, de közben szeretnéd azt érezni, hogy nem vagy egyedül ezen az Úton, hanem egy nagyobb közösség része vagy. Ahol megoszthatod az élményeidet és kérdéseket is tehetsz fel.

Leginkább egy klubhoz hasonlítanám, ahol havi, negyedéves vagy éves tagdíjjal tudtok tagok lenni.

Klub Tagság

5000 Ft / hó

havonta fizetve

Nyári szünet

Klub Tagság

4500 Ft / hó

negyedévente fizetve

Nyári szünet

Klub Tagság

4000 Ft / hó

évente fizetve

Nyári szünet

A tagsággal pedig a következő dolgok lesznek számotokra elérhetőek

 1. Minden hónapban lesz egy témánk, amit körbejárunk. Ezeknek a címét 3-4 hónapra előre mindig felteszem. Erről a témáról lesz egy hosszabb írás vagy videó, ahol az aktuális személyes gondolataimat is megosztom veletek.
  Igyekszem inspiráló, érdekes vagy tanulságos történeteket hozni.
  Olyan gondolatokat felvetni,
  amiken el lehet merengeni egy kicsit,
  amik bennetek is elindítanak újabb gondolatokat,
  amik a figyelmeteket önmagatokra, saját belső történéseitekre irányítják és akár elvezethetnek oda is, hogy pár őszinte kérdést feltegyetek önmagatoknak.
 2. Illetve minden hónapban lesz egy közös élő zoom videó beszélgetés, ahol a kérdéseiteket fel tudjátok tenni. Ezen a videóbeszélgetésen egy rövid felvezető gondolatsor után, a ti kérdéseitek mentén szabadon beszélgetünk. Az aznapi témákat Ti hozzátok a kérdéseitekkel és a történeteitekkel! Itt az adott havi téma mellett, bármelyik programmal kapcsolatban kérdezhettek, ha valahol megakadtatok vagy valamit szeretnétek tisztázni. Én pedig igyekszem a tudásomnak és a tapasztalataimnak megfelelően ezeket megválaszolni. Aki pedig nem szeretne, vagy épp nem tud becsatlakozni, felvételről is megtekintheti.
 3. A havi zoomos beszélgetés végén pedig egy közös meditációval zárjuk az estét. Ezt utána többször is meghallgathatjátok felvételről. Tehát minden hónapban egyszer, egyszerre, együtt végezzük el ezeket a meditációkat, azokkal, akik tagok. A közösen megélt meditáció meghatványozza a meditáció erejét.
 4. Illetve lesz egy fórum is, ahol különböző témák mentén tudtok egymással beszélgetni. Itt tudtok eszmét cserélni, segítséget vagy tanácsot kérni. Támogathatjátok egymást és nagyon jó barátságok is születhetnek…
  A fórum használatához tartozó írást kérlek olvassátok el, mert a jó együttműködéshez ezeknek a kereteknek a betartása nagyon fontos.
2021. szeptember

Hányféle valóság van?

Ebben a hónapban arról beszélgetnénk, hogy mi is az a valóság?
Hányféle valóság van? És miért nem látjuk néha a fától az erdőt vagy épp miért nem akarjuk látni azt, ami van?

Zoom beszélgetés: 2021. szeptember 16. 18:00-20:30

2021. október

Mi áll leginkább a fejlődésünk útjában?

Észre sem vesszük, hogy mennyire mozgat minket egy pozitív énképnek a fenntartása.
Ebben a hónapban arról beszélgetünk, hogy mit jelent az, hogy sokszor a fejlődés helyett csak az énképünket restaurálgatjuk, és hogy a nagy gyógyulás az, ha valaki nem akar már tökéletes lenni.

Zoom beszélgetés: 2021. október 14. 18:00-20:30

2021. november

A szeretet vagy a félelem irányítja az életünket?

Minden helyzetben, minden pillanatban van valamilyen irányvételünk, ami vezet a döntéseinkben: vagy védekezünk, menekülünk a valóság elől, vagy megéljük, átöleljük a pillanatot úgy, ahogy van. Az elsőt a félelem irányítja, a másikat a szeretet.
Jó lenne, ha nem az lenne a fő kérdésünk, hogy életben maradunk-e, hanem hogy hogyan élünk, mi irányítja az életünket? A félelem vagy a szeretet?

Zoom beszélgetés: 2021. november 18. 18:00-20:30

Klub Tagság

5000 Ft / hó

havonta fizetve

Nyári szünet

Klub Tagság

4500 Ft / hó

negyedévente fizetve

Nyári szünet

Klub Tagság

4000 Ft / hó

évente fizetve

Nyári szünet