Fejlődés krízishelyzetekben

Ez egy 16 alkalmas program, ami kimondottan krízis helyzetek „helyes” megélését segíti. Itt leginkább azt tűzhetjük ki célul, hogy megtanuljunk az életeseményeinken és a kríziseinken keresztül fejlődni, hogy a szenvedés helyett a fejlődést tudjuk választani. Illetve, hogy a külső és a belső történéseinkben akadály helyett lehetőséget lássunk!

Lehetőséget arra, hogy az események által a felszínre hozott megoldatlanságainkat, elfojtásainkat és téves nézeteinket áttranszformáljuk és felhasználjunk önmagunk és az életünk jobbá tételére. Ez viszont egy tudatos döntést igényel!

A krízis szó egyébként válságot, változást, fordulatot jelent és az életünk során nagyon sok krízissel találkozunk: megszületünk, gyerekközösségbe kerülünk, serdülünk, megbetegszünk, munkahelyet váltunk, emberi kapcsolataink kerülnek válságba, közben megöregszünk és a halállal is szembe találkozunk…

Ezen krízisek nélkül nem is tudnánk fejlődni…

Miközben a régi világunk felbomlik és egy új megszületik, sok negatív érzés jöhet a felszínre és nagyon mélyről szakadhatnak fel sebek. Ezért egy krízis soha nem könnyű, de szükségszerű és mindig valami újhoz, valami érettebbhez segít minket hozzá…

Fejlődés krízishelyzetekben

71 900 Ft

Egy összegben

89 900 Ft

Megveszem

Fejlődés krízishelyzetekben

4 x 19 900 Ft

Részletfizetés

4 x 24 900 Ft

Megveszem

Hogyan épül fel ez a program?

A program 16 leckecsomagból áll. Minden lecke tartalmaz egy bevezető videót (25-50 perc), egy vagy két hosszabb elméleti videót (60-90 perc), egy az adott témához kapcsolódó vezetett meditációt és egy otthoni feladatsort, ami abban segít, hogy az elméletet átültessük a gyakorlatba. A program tartalmaz több éberségi meditációt is.

Mivel ez az eredeti program vágatlan verziója, így lehetnek benne olyan utalások, melyek már nem aktuálisak… Illetve az eredeti programban, az első 6 hétben hetente vettünk új leckét, majd a többség kérésére áttértünk a kéthetes tempóra. Erre lesz a bevezető videókban utalás.

Itt most, aki megvásárolja a programot annak hetenként érkezik az új lecke. Természetesen Mindenki a saját tempójában tudja ezeket feldolgozni.

Tematika

 1. Felelősségteljesen és szabadon a fejlődés útján
 2. Egységben önmagunkkal, egymással és az élettel
 3. A sebeink hozzánk tartoznak
 4. Minden "csak" energia
 5. Összefoglaló (1-4 lecke)
 6. Hogyan bánunk magunkkal?
 7. Negatív érzések elengedése
 8. Mi is az a biztonság?
 1. Tudatszintek
 2. Összefoglaló (6-9 lecke)
 3. Az elengedés fontossága
 4. Megbocsátás
 5. Sorsfordító megbocsátás
 6. Családi örökségek
 7. A család valódi ereje
 8. Összefoglaló (1-16 lecke)

Ti írtátok… és nagyon köszönöm! 😊

„Egy nagyon masszív, világos, tartalmas gondolatív az egész tanfolyam, a sok visszacsatolás miatt mindig biztosított az, hogy az egész egy szerves egészet alkot. Rengeteget ad, hogy az elméleti előadások mellett tudatossá válik, hogy az egész akkor válhat bennünk élővé, ha mi is dolgozunk magunkon, foglalkozunk magunkkal, ebben sokat segítenek a napi/heti megfigyelnivalók, megírandók, meditációk. Egy dolgot nehezen tudnék kiemelni, mert az egész egy hatalmas értéket képvisel. Nem tudok elég hálás lenni, hogy részese lehetek.”

„A rendszeresség, a felépítettség adta a legtöbbet. Az, hogy úgy éreztem, megértettem összefüggéseket és minden héten, minden nap teszek valamit magamért. Az összefoglaló leckék, hetek is nagyon hasznosak voltak, mert néha akkor értettem meg pontosabban a dolgokat és volt idő rá, hogy beépüljön jobban az egész. És jó volt, hogy ilyenkor volt idő megismételni a heti meditációkat.”

„A reggeli meditációkat nagyon megszerettem (nem is gondoltam volna :)), főleg a hangtálas verziót. Nagyon élveztem a bevezetőket, jó volt látni Téged azokon a videókon. Mindig lelkesített, amiket mondtál. A bevezetőben és az elméletben a példák mindig segítettek jobban megérteni, amikről beszélsz, és a példákon keresztül megmaradtak a főbb üzenetek a fejemben.”

„A teljes felépítés és az egész gyakorlatias megközelítése tetszett a legjobban. Az, hogy élővé tetted az elméletet is.”

„Nagyon jó, hogy vannak benne személyes történetek is, sokkal kézzel foghatóbb az egész! :)”

„Szerintem minden nagyon részletesen kivan dolgozva, és ez a tudás érthetően, könnyen feldolgozhatóan át van adva számunkra.”

„Az volt a jó, hogy átfogó volt és nem csak egy területet érint, nem csak átlagos magyar pszichológusnéni szemmel dolgozod fel a témákat, hanem a felébredéses oldalt is beépítetted. Persze az egész lényege (ahogy mindené) az, hogy hogyan és milyen szándékkal van átadva a téma. Ezért nekem ez többet adott és jobban segített, mint más ugyanezen témájú, előadók nagyon jó előadásai. Sok más előadótól nem kaptam azt az érzést, amit tőled, hogy tiszta, "szerető segítséggel" és igazi segíteni akarással, sőt, szeretettel adod át ezeket az infókat. Szerintem ebben vagy a legerősebb (legjobb), és a legtöbb embernek erre van igazán szüksége a fejlődéshez.”

„Mint már mondtam, nekem nagyon sokat segít és nagyon hálás vagyok, hogy részt vehetek rajta! Nagyon szeretem a gyakorlatokat meg az egészet! Az elméleti videók meg a bevezetők annyira jók, olyan sok inputot adnak. Annyira jó, hogy segít az önreflektálásban. Ezt sokszor elfelejtem, ha nem leszek rá emlékeztetve. Szóval hihetetlenül jók az elméleti videók is és megfogadtam, hogy mindig visszahallgatom az előző hetieket még egyszer és még egyszer, hadd üljön a téma.”

„Észrevettem, hogy egészen átalakult a gondolkodásom és nem pazarlom az energiáimat, hogy ki mit miért mondott, csinált, miért így történik, hanem a saját részemmel, hozzáállásommal foglalkozom. Ez azért nagy dolog, mert nekem mindig erősen megvolt a határozott elképzelésem, hogy kinek mit hogyan kéne, mi hogy elfogadható, igazságos... és ez elég sok frusztrációt okozott :D:D Nem is értem. :D :D Nagyon hálás vagyok, hogy megcsináltad ezt a tréninget és, hogy részese lehetek. Nagyon kézzelfoghatóak a változások bennünk :) Tényleg azt érzem, hogy gyorsan, könnyen sok minden látványosan megváltozik bennünk.”

Fejlődés krízishelyzetekben

71 900 Ft

Egy összegben

89 900 Ft

Megveszem

Fejlődés krízishelyzetekben

4 x 19 900 Ft

Részletfizetés

4 x 24 900 Ft

Megveszem