A valódi szeretet és együttérzés megélése

Az önmagunk iránti együttérzés lényege, hogy abbahagyjuk önmagunk bántását, bírálatát és az örök elégedetlenkedést. Megtanulunk elfogadással, megértéssel, gyengédséggel fordulni önmagunk tökéletlensége felé.

A mi kultúránkban nincs benne, hogy lehetünk tökéletlenek és szerethetőek egyszerre. Sőt néha még az az érték, ha elégedetlenek, kritikusak és önsanyargatóak vagyunk magunkkal.

Pont akkor hagyjuk magunkat cserben, amikor a legsebezhetőbbek vagyunk, amikor a legnagyobb szükségünk lenne a szeretetre és a támogatásra. Ezek után nehéz bízni önmagunkban…

Ezért, ha a múlt hitrendszereit, mintáit, sérelmeit átdolgozzuk és kialakítunk önmagunkkal egy valódi szereteten és elfogadáson alapuló biztonságos kötődést, akkor önmagunknak tudunk a legnagyobb segítség, menedék és nyugalom lenni.

Ehhez persze nagy bátorság és tudatosság kell.

De ha a kedvesség és az összetartozás érzésével fordulunk önmagunk, és a saját fájdalmunk, tökéletlenségünk felé, akkor meg tudjuk nyugtatni önmagunkat, erőt tudunk önteni magunkba nehezebb időkben is és ezzel egy fontos lépést teszünk a saját boldogságunk irányába.

Hiszen valójában az tesz minket boldoggá, ha érezzük, hogy szeretnek, törődnek velünk és tartozunk valakihez.

És a jó hír az, hogy ezt mind meg tudjuk adni önmagunknak!

A valódi szeretet és együttérzés megélése

40 000 Ft

Megveszem

Hogyan épül fel ez a program?

A 10 hetes programban az első héttől kezdve minden második héten egy nagyobb lecke vár rád. Ez tartalmaz egy bevezető videót, egy hosszabb elméleti videót, ami általában két részre van osztva, hogy könnyebben tudd meghallgatni őket, és egy vezetett meditációt, ami az aktuális témát segíti mélyebb szinten is feldolgozni, valamint „otthoni feladatokra” is kapsz javaslatokat. Ezek az otthoni feladatok még abban is nagy segítségek lesznek, hogy egy rendszert alakíts ki az életedben és beépüljön a mindennapjaidba az önmagaddal való törődés.

A témák, leckék közötti héten pedig kapsz egy kiegészítő anyagot, amiben érdekességek, inspirációk, az adott témához kapcsolódó történetek és kérdések lesznek. Ezzel szeretném segíteni a lendületed megtartását.

A heti anyagokat természetesen saját tempódban dolgozhatod fel. Arra kérlek, hogy a sorrendet tartsd be, mert a leckék egymásra épülnek.

Tematika

  1. Mi az az együttérzés és miért ilyen fontos?
  2. Hogy tudok a mindennapjaimban önmagam támasza lenni?
  3. Mi akadályoz meg abban, hogy kedves legyek magammal?
  4. Belső párbeszédeink és kötődési mintázataink átalakítása, hogy valódi, támogató kapcsolódásunk legyen önmagunkkal.
  5. Forduljunk együttérzéssel a múltunk felé is!

A valódi szeretet és együttérzés megélése

40 000 Ft

Megveszem