Belső Gyermek Klub

Mindenki, aki elindult már ezen az önismereti úton tapasztalta, hogy egyedül nehéz lendületben maradni és rendszeresen csinálni azt a belső munkát, amit egyébként nagyon szeretnénk a mindennapjaink részévé tenni. Ezzel sokan vagyunk így.

Az is közös bennünk, hogy mindegyikünk arra vágyik, hogy egyre több öröm és egyre kevesebb szenvedés legyen az életében. És Ti, akik már találkoztatok Önmagatokkal, azt is tudjátok, hogy ez nem mindig könnyű. Sokszor tudjuk mi lenne a helyes, mégsem azt tesszük.

Mindegyikünknek van egy sérült belső gyermeke, aki néha észrevétlenül átveszi az irányítást felettünk és ezáltal újra éli a múltat, annak minden fájó érzésével és téves hiedelmeivel.

Mindeközben mindegyikünk valahogy reagál erre a benne élő gyermekre, az örömeire és a fájdalmaira. A kérdés az, hogy támogatóan vagy elhanyagolóan? Néha pont akkor hagyjuk cserben önmagunkat, amikor a legnehezebb élethelyzetekben vagyunk.

A bennünk élő gyermek és szülő mellett, mindegyikünknek van egy felnőtt énje is. A különbség itt is abban van, hogy ez a felnőtt én mennyire éber, érett és tudatos?  

Ezzel a klubbal is szeretnék, ehhez az önmagatokkal való mélyebb és bensőségesebb találkozásokhoz egy kis plusz segítséget adni.

Higgyétek el, hogy a rendszeres és a békeidőben is végzett belső, önismereti munka olyan stabilitást, jelenlétet és tudatosságot ad, hogy a nehezebb pillanatokban is meg tudjuk őrizni Önmagunkat!

Ezen felül ez a klub egy lehetőség arra is, hogy meg tudjuk élni az egység és az összetartozás élményét. Együtt teremtünk egy elfogadó és családias hangulatot, ahol nagyon mély kérdéseket tudunk átbeszélni és ahol nemcsak egymáshoz, de önmagunkhoz is közelebb tudunk kerülni.

Belső Gyermek Klub Tagság

18 000 Ft / 3 hónap

 • Kéthetente találkozunk (Zoom)
 • Előadás, kérdések, válaszok
 • Közös meditáció
 • Utólag is visszanézhető
  (utolsó 3 alkalom)
Megveszem

A klub tagsággal a következő dolgok lesznek számotokra elérhetőek

 1. Kéthetente, szerda esténként találkozunk Zoom-on keresztül. 18 órától 20.30ig. Én mindig készülök egy érdekes és a gyakorlati életben használható belső gyermekhez kapcsolódó témával, amit a Ti kérdéseitek segítségével még jobban átültetünk a mindennapi életbe.

 2. A találkozó második felében az aktuális témától függetlenül fel tudjátok tenni a ti saját gyakorlati kérdéseiteket és igyekszem ezekre a képességemhez és a tudásomhoz mérten válaszolni.

 3. A végén pedig egy közös meditációval zárjuk az estét.

 4. A beszélgetést és a meditációt utólag felvételről is meg tudjátok nézni. Mindig az utolsó 3 alkalom lesz elérhető.

 5. A közös munkánkat pedig segíti még egy fórum is, ahol szintén sokat tudtok egymásnak segíteni. Ötleteket, felismeréseket és megéléseket tudtok cserélni, amivel támogathatjátok és inspirálhatjátok egymást. (A fórum használatához tartozó írást kérlek olvassátok el, mert a jó együttműködéshez ezeknek a kereteknek a betartása nagyon fontos.)

 

Egyszerre negyedéves tagságot tudsz venni, amit utána meg tudsz hosszabbítani. A klubba bármikor be tudtok csatlakozni és a negyedév lejártakor szüneteltetheted is a tagságodat.

Én minden szeretetemmel, tudásommal és megérzésemmel azon leszek, hogy segítselek Titeket abban, hogy a múlt átdolgozásán keresztül valóban megérkezzetek a jelen pillanatához és szabadon Önmagatok lehessetek!

És mindezt együtt tegyük, mert én továbbra is a közösségben hiszek. Abban, hogy egy jó közösségben óriási megtartó erő van! Erre pedig Mindenkinek nagy szüksége van!

Belső Gyermek Klub Tagság

18 000 Ft / 3 hónap

havonta fizetve

 • Kéthetente találkozunk (Zoom)
 • Előadás, kérdések, válaszok
 • Közös meditáció
 • Utólag is visszanézhető
  (utolsó 3 alkalom)
Megveszem