4 x 24 900 Ft

Fizetési adatait egy biztonságos szerveren tároljuk a jövőbeni vásárlásokhoz

A vásárlással elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és az általános szerződési feltételeket.

Tudomásul veszem, hogy a "Vásárlás véglegesítés" fizetési kötelezettséggel jár.

Egy fiók már létezik az e-mail címét. Ez te vagy?

Jelentkezz be
Xmzz931sstmi24knetxh file

Fejlődés krízishelyzetekben

Ez egy 16 alkalmas program, ami kimondottan krízis helyzetek „helyes” megélését segíti. Itt leginkább azt tűzhetjük ki célul, hogy megtanuljunk az életeseményeinken és a kríziseinken keresztül fejlődni, hogy a szenvedés helyett a fejlődést tudjuk választani. Illetve, hogy a külső és a belső történéseinkben akadály helyett lehetőséget lássunk!

Hogyan épül fel ez a program?

A program 16 leckecsomagból áll. Minden lecke tartalmaz egy bevezető videót (25-50 perc), egy vagy két hosszabb elméleti videót (60-90 perc), egy az adott témához kapcsolódó vezetett meditációt és egy otthoni feladatsort, ami abban segít, hogy az elméletet átültessük a gyakorlatba. A program tartalmaz több éberségi meditációt is.

Mivel ez az eredeti program vágatlan verziója, így lehetnek benne olyan utalások, melyek már nem aktuálisak… Illetve az eredeti programban, az első 6 hétben hetente vettünk új leckét, majd a többség kérésére áttértünk a kéthetes tempóra. Erre lesz a bevezető videókban utalás.

Itt most, aki megvásárolja a programot annak hetenként érkezik az új lecke. Természetesen Mindenki a saját tempójában tudja ezeket feldolgozni.

Bankkártyás fizetés

A programot bankkártyával tudod megvenni, a bankkártyás fizetés a Stripe fizetési rendszer segítségével történik, ami az egyik legbiztonságosabb a világon. A fizetés lépései:

  • Regisztrálj vagy jelentkezz be
  • Írd be a bankkártya számod
  • Írd be a lejárati dátumot
  • Írd be a CVC ellenőrző számot
  • Ha cégként vásárolsz, kérlek add meg az adószámodat is

Ha bármilyen kérdésed van, írj az [email protected] email címre.