3 x 40 000 Ft

Fizetési adatait egy biztonságos szerveren tároljuk a jövőbeni vásárlásokhoz

Egy fiók már létezik az e-mail címét. Ez te vagy?

Jelentkezz be

Online Belső Gyermek Alaptanfolyam - 2022 ősz

Kezdés 2022. szeptember 26-án!

A többi programmal ellentétben, ahol mindenki a saját tempójában és egyedül halad a témák feldolgozásába, ez egy élő tanfolyam online felületen. Egyszerre kezdjük, együtt haladunk és folyamatos kapcsolatban vagyunk egymással.

Épp ezért egy évben kétszer és korlátozott létszámmal indulnak csak ezek a csoportok. Emiatt teljes elköteleződést igényelnek. A 10 alkalom csak együtt vásárolható meg.

Kéthetente lesz elérhető egy összeállított „lecke csomag”, aminek a feldolgozására két hetetek van. Ez tartalmaz egy bevezető videót, egy elméleti részt (ami több 20-30 perces videóból áll), egy vezetett meditációt, egy otthoni feladatsort a következő 2 hétre és egy jegyzetet az elméleti részhez.

A közte levő héten pedig lesz egy zoom élő beszélgetés, ahol együtt is feldolgozzuk az előző héten küldötteket. Itt egy rövid összefoglaló után a Ti kérdéseitek mentén még élőbbé tesszük az adott témát. Ha bárhol (elméleti résznél, otthoni feladatoknál vagy a meditációknál) elakadtatok, akkor itt nyugodtan kérdezhettek!

Élőben is tudtok kérdezni, de előre is elküldhetitek a kérdéseiteket és akkor én olvasom fel. Ez a beszélgetés utólag is megnézhető lesz, ha valaki nem tudott vagy nem szeretett volna kapcsolódni.

A közös munkánkat segíti még egy fórum is, ahol egymással is tudtok kapcsolatot tartani. Kérdezhettek egymástól, ötleteket, megéléseket és felismeréseket tudtok cserélni, segítséget kérhettek egymástól, támogathatjátok és inspirálhatjátok egymást.

A tapasztalatom az, hogy óriási erő van abban, hogy nem vagyunk egyedül.

Mivel ez az élő belső gyermek csoportok online verziója, ezért a leckék és a meditációk korlátozott ideig lesznek elérhetőek a számotokra.

A Találkozás valódi önmagammal program, 32 leckéből áll, ami kisebb modulokra osztva is megvásárolható. Ez az alap és a haladó belső gyermek tanfolyam kibővített és egyedül is feldolgozható verziója.

Aki az online belső gyermek tanfolyamot elvégezte ezeket a modulokat kedvezménnyel tudja megvásárolni.

Bankkártyás fizetés

A programot bankkártyával is meg tudod venni, a bankkártyás fizetés a Stripe fizetési rendszer segítségével történik, ami az egyik legbiztonságosabb a világon. A fizetés lépései:

  • Regisztrálj vagy jelentkezz be
  • Válaszd ki a Hitelkártya fizetési módot
  • Írd be a bankkártya számod
  • Írd be a lejárati dátumot
  • Írd be a CVC ellenőrző számot
  • Ha cégként vásárolsz, kérlek add meg az adószámodat is

Paypal fizetés

A programot meg tudod venni Paypal-on keresztül is. A fizetés lépései:

  • Regisztrálj vagy jelentkezz be
  • Válaszd ki a Paypal fizetési módot
  • Nyomd meg a Paypal fizetés gombot, majd kövesd az utasításokat

 

Fizetés átutalással

Ha inkább átutalással fizetnél, kérlek írj egy levelet az [email protected] email címre, és küldök Neked egy díjbekérőt, amin minden átutaláshoz szükséges adat szerepelni fog.

 

Ha bármilyen kérdésed van, írj az [email protected] email címre.