fejlec

A bennünk élő belső gyermek felfedezése

„Tudom, hogy mit akarok igazából karácsonyra.
A gyermekkoromat akarom vissza. Senkitől nem fogom megkapni, tudom.
Tudom, hogy ennek nincs értelme, de elvégre ki beszél értelemről karácsonykor?
Egy régi-régi, távoli gyerekről van szó, és a jelen gyermekéről.
Benned és bennem laknak, szívünk ajtaja mögött várnak,
hogy valami csodálatos dolog történjék.”

en

Egyéni terápiában lassan 9 éve dolgozom a John Bradshaw által kidolgozott belső gyermek meditációkkal. Ezek a meditációk drámai hatásúak. Amikor az emberek először teremtenek kapcsolatot belső gyermekükkel, az élmény elsodró erejű.

Most egy tanfolyam keretében szeretném ezt az élményt megosztani veletek. Ez a 9 alkalomból álló tanfolyam segít feldolgozni feloldatlan gyermekkori bánatainkat. A természetes, belső csodagyermekünk, aki tele volt teremtő energiákkal az évek során elveszett, és észre sem vettük, hogy egy alkalmazkodó, megsebzett „felnőtt gyermekké” váltunk.

Ennek jelei:

  • másoktól való függés, másoknak való megfelelés, amikor az önbecsülésünk a környezet megerősítésétől függ…
  • szenvedélybetegség, kényszeres viselkedések…
  • támadó viselkedés, mások hibáztatása, amikor nem vállaljuk a felelősséget a tetteinkért…
  • túlellenőrzés, bizalmatlanság, félelem, pánik…
  • önközpontúság, amikor csak önmagunkra tudunk gondolni…
  • intimitászavar…
  • amikor saját magunkon vezetjük le a múltban elszenvedett sérelmeket, magunkat büntetjük, bűntudattal vagy depresszióval…
  • túlzott érzelmi reakciók vagy dühkitörések…
  • mágikus hiedelmek pl.„Valahol létezik az Igazi, és nekem nem kell tennem mást, csak várnom, amíg rám talál” vagy „Ha lenne pénzem, minden más lenne!”…
  • üresség, fásultság…

A tanfolyam során végigvesszük a gyermekkor fejlődési szakaszait és normális függőségi igényeit. Eközben mindenki rájön hol sebesült meg csodálatos belső gyermeke. Majd gyönyörű, megindító gyakorlatokon keresztül megtanuljuk, hogyan válhatunk saját belső gyermekünk olyan szülőjévé, amilyenre mindig is vágyott. Ha ezt megtanuljuk, többé nem úgy akarjuk a múltat teljessé tenni, hogy másokat állítunk be szüleink szerepkörébe. Mihelyt megsebzett belső gyermekünk meggyógyul, felszínre kerül a bennünk élő csodagyerek, ily módon személyes kapcsolatba kerülhetünk egyedi lényünkkel. A csodagyerekben megvan a kreativitás, a játékosság, a jelenben élés képessége, valamint az, hogy képes önmagát értékelni és szeretni!

Ez minden gyógyulások legmélyebbike!

Három dolog tűnik fel a belső gyermekkel való munka során. Az emberek változásának sebessége, a változás mélysége, és az az erő és alkotókészség, amit a múlt sebeinek begyógyulása eredményez.


A legközelebbi tanfolyam időpontját Aktualitások menü alatt találod!

Email: szilagyib777@yahoo.com | Időpont: 06-30-6658216